Corporate Cooking
Økologisk frokostoplevelse fyldt med smag, farver og kvalitet.
SERVICES:
Frokostordning, Økologisk
OMRÅDER:
Midtjylland
Vil I skille jer ud fra mængden? Så prøv en økologisk, inspirerende og smagfuld frokost fra Corporate Cooking. Køkkenet er certificeret med det økologiske sølvmærke og serverer hver dag mad i gastronomisk topklasse, der pirrer sanserne og giver jer en oplevelse udover det sædvanlige.
De lægger vægt på at skabe en menu, der emmer af smag, sundhed, fantasi, smukke farver og lækre teksturer. I får en frokost hvor der er kælet for detaljen med de bedste råvarer og alt er selvfølgelig hjemmelavet, hjemmebagt eller hjemmesyltet, så kvaliteten altid er i top.
Kuvertantal:
Min. 10 kuverter
Kuvertpris:
Fra 64 kr./kuvert
Kuvertprisen afhænger af en individuel vurdering ift. bl.a. antal kuverter. Minimumsantallet er vejledende – køkkenet kan muligvis allerede levere i nærheden.
BÆREDYGTIGHEDSINDSATSER:
Eksempel på ugemenu
DAG 1:
LUN RET
Pandestegte frikadeller
Dilddeller dertil kartoffelsalat med dild, purløg og cornichons
Hertil
Kartoffelsalat med dild, purløg og cornichons
SALATER
Hvidkålssalat med passion, hindbær og birkes
Grøn salat med soltørret tomatpesto, feta og majs
PÅLÆG
2 slags pålæg med tilbehør og rugbrød
Rugbrød og smør
Friskbagt surdejsbrød
DAG 2:
LUN RET
Tarteletter med høns i asparges
Vegetarret: Tarteletter med stuvet ærter, gulerod
og asparges
SALATER
Sommerslaw af spidskål, gulerod, æbler samt cremefraiche dressing
Rucolasalat med marineret finnikel,
mandler og ribs
PÅLÆG
2 slags pålæg med tilbehør og rugbrød
Dagens friskbagte brød, altid koldhævet
DAG 3:
LUN RET
Chili sin carne med rødvin, bønner og
chokolade
Hertil
Tortillachips og
Cremefraiche
SALATER
Bulgurssalat med agurk, chili og kinakål
Crisp salat med hytteost, artiskok og purløg
PÅLÆG
2 slags pålæg med tilbehør og rugbrød
Dagens friskbagte brød, altid koldhævet
DAG 4:
LUN RET
Græsk inspireret skinkesteg
Hertil
Kartoffelbåde og tzatziki
Vegetarret: No-meatballs
SALATER
Belugalinser med rucola, ærter, squash og dild
Græsk salat af tomat, agurk, feta, peberfrugt og oregano
PÅLÆG
2 slags pålæg med tilbehør og rugbrød
Dagens friskbagte brød, altid koldhævet
KAGE
Blåbærkage
DAG 5:
LUN RET
Italiensk okseragout
Hertil
stegt polenta
Vegetarret: Italiens vegetarragout
SALATER
Rød spidskål marineret i bærsaft vendt med gulerod, mango og kerner
Ceasar salat med vesterhavsost, oliven og croutons
PÅLÆG
2 slags pålæg med tilbehør og rugbrød
Dagens friskbagte brød, altid koldhævet
Udfyld formularen og modtag et skræddersyet tilbud
Wopla sender dig et skræddersyet tilbud på frokostordning ud fra dine indtastede oplysninger.