Gastronomiet
Moderne og klassiske retter hvor omdrejningspunktet er friskhed og høj kvalitet.

SERVICES:
Frokostordning
OMRÅDER:
Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland
Hos Gastronomiet er omdrejningspunktet høj kvalitet, og der knokles gerne lidt ekstra for at sikre madens friskhed og kvalitet.
Menuerne byder på en fin blanding af retter fra det europæiske og nordiske køkken, suppleret med retter fra verdenskøkkenet. I vil opleve både moderne retter, der rokker ved traditionerne, samt klassiske retter, der bringer minderne frem.
Da vi startede Wopla, var Gastronomiet et af de første køkkener, vi henvendte os til vedrørende et samarbejde. Vi kunne se, at deres kunder var ekstremt glade for dem, og de har en madkvalitet og et serviceniveau, der ligger over, hvad man ellers kan få på frokostmarkedet. Gastronomiet har flere frokostkunder fra os, som har været hos dem i mere end 5 år.
Kuvertantal:
Min. 15 kuverter
Kuvertpris:
Fra 60 kr./kuvert
Kuvertprisen afhænger af en individuel vurdering ift. bl.a. antal kuverter. Minimumsantallet er vejledende – køkkenet kan muligvis allerede levere i nærheden.
BÆREDYGTIGHEDSINDSATSER:
Eksempel på ugemenu
DAG 1:
FORRET
Rejecocktail med 1000 øers dressing
LUN RET
Tarteletter med høns i asparges
SALATER
Klassisk mixet salat
Salat med broccoli, citron og bønner
Creme fraiche dressing
PÅLÆG
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Fin skinkesalat med brøndkarse
Frikadeller med agurkesalat
DAG 2:
FORRET
Vitello tonnato med kapers
LUN RET
Kalvefarsbræd med grillet peber og tomatsauce
Pasta penne med olivenolie
SALATER
Tomatsalat i forskellige farver med knas
Hjertesalat med ærter, æbler og græskarkerner
Vinaigrette dressing
PÅLÆG
Røget skinke med melon
Kyllingesalat med karse
Italiensk salami med oliven og tapanade
DAG 3:
FORRET
Syltet kulmule med agurk og dild
LUN RET
Filet af gris med grillgrønt og barbecuesauce
Kartoffelskriver med flagesalt og paprika
SALATER
Fennikel, belugalinser, blåmkål og forårsløg
Haricot verts salat med quinoa og sennepsmarinade
Paprikadressing
PÅLÆG
Æggesalat med brøndkarse
Skinke med italiensk salat
Bøftomatmadder med grøn mayo
DAG 4:
FORRET
Æggekage med thaibasilikum
LUN RET
Kyllingespyd med sataysauce
Kokosris med edamame og rød peber
SALATER
Hvidkålssalat med porre- og grøn pesto
Hjertesalat med mango, ananas og hvedekerner
Grøn goma dip
PÅLÆG
Tunsalat med æble og rødløg
Lever postej med syltede rødbeder
Rullepølse med brøndkarse
KAGE
Romkugler
DAG 5:
FORRET
Dansk blomkål på tre måder
LUN RET
Krebinet stegt med havreflager
Pestokartofler med semi-dried tomater
SALAT
Salat med courgetter og kikærter
Rød og grøn øko spidskål fra Stensbølgård
Honey-mustard-dressing
PÅLÆG
Halve æg med mayo, radiser og purløg
Skaldyrssalat med brøndkarse
Kylling med karrycreme og rød peber
OST
Udvalg af oste med havtornmarmelade
Tilbagemeldinger fra de som får mad fra dette køkken
„Det har været en god oplevelse.Janne var også forbi i denne uge og gav et godt indtryk af deres forretning.‟
„Dem jeg har spurgt har været meget tilfredse og givet udtryk for at det har været et stort løft. Så thumbs up herfra 😊‟
Udfyld formularen og modtag et skræddersyet tilbud
Wopla sender dig et skræddersyet tilbud på frokostordning ud fra dine indtastede oplysninger.